REBECCA RYDBERG

barcebarcebarcelona | 2008-08-26, 20:27:19

jaa igår åkte ja på fotbollsträning runt sju var rolig träning fast varken kingen eller jossan va med :O men men åkte från träningen kvart i med jossan, så åkte ja hem till maja låna strumpor drack och fixa lite ,sen drog vi på dans :D som börjar nu igen, vi gick nån 60-talt låt tror ja skit rolig :) sen drog ja hem och orkade inte skriva i bloggen så gjorde det nu ist.

idag blev de tattarkläder i skolan orkade inte leta kläder haha men de funkade vi hade bild och musik  nya grupper dom e väl mysiga ;) ja maja aze och evve gör två rum och köks lägenhet på bilden, kommer bli supernice! :D sen på musiken lärde vi oss spela gitarr eller alla utom ja för ja kan inte lära mig de -.- för svårt. men men :D efter skolan lära ja sätta på kedjan och bli lortig x) för ja tappade kedjan påvägen  lite surt... men ja fick på den :D så drog ja och sanna hem, så pluggade ja biologi so och teknik sen kom joheeena och vi drog till sttatiol och köpte lite gottgott godis, sen drog vi till maja så drog vi till dansen disco idag, kul kul vare:)  sen åkte ja hem fick blandsalladspecial lite niice :D sen nu har ja as ont imagen vette fan vare är :o också har callllie blockat mig för han tar mig så seriöst ,vikken jävel alltså :O haha ska checka uglybetty nu , cyyyya <3


mormor och mamma har börjat checka på barcelona ,vi ska dit i oktober ja och mormor lite nice :D gå på barcelonamatch och lite sånt ,blir nog nice de :)

Kommentarer
Kommentarer

Trackback